Kornoter

Dona Nobis Pacem for kor

August 2, 2011

news_dona_nobis

Frode Fjellheim laget komposisjonen Dona Nobis Pacem i 2009. Den ble utgitt på CD-en “Det evige sekund” av sangeren Anne Vada samme år. Nå er en versjon for blandet kor klar og den ble framført for første gang i korversjon under Norges korforbunds sommerskole på Toneheim nylig. Vi tilbyr notene for gratis nedlasting mot at du registrerer deg som medlem av vuelie.no og rapporterer bruken til TONO.

Biejjiem jih askem

February 28, 2011

news_biejjiem_bl_kor

Versjoner for blandet kor, damekor/barnekor og piano/vokal.

Finnes innspilt (ikke kor), på følgende CD-er;
Frode Fjellheim: Aejlies Gaaltije
HKH Kronprinsesse Mette-Marits utvalgte salmer

news_boosey

Boosey and Hawkes i New York har gitt ut en serie med korkomposisjoner av Frode Fjellheim i serien Choral Music Experience – presentert av Doreen Rao
Alle er inspirert av joik, men krever ingen spesielle forkunnskaper eller innsikt i samisk språk eller tradisjon. De fleste skrevet for like stemmer (SSA), men noen kan gjerne brukes i blandet kor.

Joik for kor er selvsagt midt i blinken for blandede kor som ønsker et nytt og spennende materiale. Samlingen representerer et pionérarbeid innen formidlingen av den samiske kulturarven og inneholder komposisjoner og arrangementer som har vakt oppsikt både internasjonalt og her hjemme. Den medfølgende CD´en gjør at innøvingen forenkles vesentlig, samtidig som det ferdiginnspilte kompet bidrar til et profesjonelt resultat.