Marja Mortensson

Marja Mortensson web page:

Marja Mortensson Facebook page:

5 days ago

Marja Mortensson

I kveld er Røros stasjon stoppestedet for Sommeråpent, jeg og Frode Fjellheim spiller på kveldens sending ☀️ ... See MoreSee Less

I kveld er Røros stasjon stoppestedet for Sommeråpent, jeg og Frode Fjellheim spiller på kveldens sending ☀️

Comment on Facebook

En helt magisk opplevelse som du og Frode M. Fjellheim hadde fra Røros. Det kom en tåre på en gammel dames kinn👍👍🎶

Tok bildet i forbi farta på toget til Trondheim

Flott opptreden av deg og Frode på Sommeråpent! 👍👏👏👏👏

Så herlig! Skal følge sendingen!

Lykke til....spill og syng rå!!!!🎹🎵😲🎶

Det var fantastisk flott

Fantastisk stemme du har Marja😀går langt inn i sjelen🌹🎵🎵

+ View more comments

1 week ago

Marja Mortensson

Dronningen åpner Riddu Riddu og jeg spiller på Lillescenenkl 20.20 i kveld 😌Det er en endring i programmet siden urfolket fra DR Congo ikke fikk innreisetillatelse og jeg skulle så gjerne sett forestillingen de hadde med seg. Jeg fikk æren av å besøke Regnskogen i 2015 og har sett frem til å møte dem igjen. ... See MoreSee Less

Dronningen åpner Riddu Riddu og jeg spiller på Lillescenenkl 20.20 i kveld 😌Det er en endring i programmet siden urfolket fra DR Congo ikke fikk innreisetillatelse og jeg skulle så gjerne sett forestillingen de hadde med seg. Jeg fikk æren av å besøke Regnskogen i 2015 og har sett frem til å møte dem igjen.

Juhu! Gleder meg til dette :)

Nordland Musikkfestuke
André er svært godt fornøyd med at Gjermund Larsen er årets festivalprofil. Han er også svært begeistret for at Det Norske Solistkor og dirigent Grete Pedersen tar turen til Bodø for å fremføre alt fra salmer til brudemarsjer og fra bånsuller til folkeviser. Jammen har de ikke fått med seg Norges Ungdomskor og Marja Mortensson også, som faktisk ble en bodøfavoritt etter hennes opptreden under fjorårets festival.

La deg overbevise av André, og kjøp billetter her: pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=144&show_id=2925
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Det gjør vi også! 😀

3 weeks ago

Marja Mortensson

I kveld blir det en fantastisk fin konsert, med mange mange dyktige artister i nord!

Landsdelsmusikerne: VarderJun 28, 10:00pmNordic HallI konsertforestillingen Varder samler vi hele Landsdelsmusikerordningen (LINN) under samme tak og legger ut på en ferd i deres rike. Vi blir med på den musikalske reisen mellom sjangere og uttrykk fra Nordland i sør til Finnmark i nord. De ulike tradisjonene, sjangrene og signaturene vil smelte sammen og gi oss en opplevelse i samhold og tilhørighet. Nye uttrykk skapes, vennskap knyttes og slektskap styrkes.

LINN er en viktig kulturleverandør i Nord-Norge. Gjennom @[232006820190957:274:Scene Finnmark], @[112078105489108:274:Kultur i Troms], @[205569949470391:274:Musikk i Nordland] og @[344659728969558:274:Nordnorsk Jazzsenter] jobbes det hver dag for store opplevelser på små steder.

Til sammen medvirker 27 musikere på scenen, blant annet Julie Alapnes, Ragnhild Furebotten, Daniel Herskedal, Halvard Rundberg og Knut Erik Sundquist.

Bli med på ferden!

Medvirkende: MiNensemblet, Ensemble Noor, Marja Helena Mortensson, Ánnásuolo, Fotefar, Glød, Juliet North, Pil & Bue, Kai Somby, Hamid Sakhizada, Linn Spelemannslag
... See MoreSee Less

Landsdelsmusikerne: Varder