Tilgjengelig som CD, digital nedlasting og strømming nå!

“Jeg har alltid prøvd å fornye meg og finne andre veier enn jeg har gått før. Jeg er en indrestyrt artist, og har med mine 8 CD-utgivelser favnet mange stilarter. Men, hva skulle til for å foréne alt jeg har gjort, og skape min helt egen Vada-sound?
Jo, jeg møtte Frodes joik!”

Anne Vada

Vokal: Anne Vada
Synth og vokal: Frode Fjellheim
Perkusjon: Snorre Bjerck
Trompet og bukkehorn: Hildegunn Øiseth
Bass: Mattis Kleppen
Kor: Randi F. Lundemo og Elisabeth Silseth   

Produsert av Frode Fjellheim
Mixet og mastret i Transjoik studio, Trondheim 2015

 

 

Tidal

 
Spotify

NRK Trøndelag 16. april NRK P1 pluss 16. april

”Ur-pop” fra Anne Vada og Frode Fjellheim

De kaller det pop-musikk, hvor både tekstene og musikken har gamle røtter, produsert inn i et moderne lydbilde. Dette er Annes åttende album. Hun har alltid oppsøkt dyktige samarbeidspartnere som Ronni Le Tekrø, Rolf Løvland, Iver Kleive og nå altså Frode Fjellheim. Frode kjenner du helt sikkert fra bandet Transjoik og selvfølgelig som komponist av åpningssporet til Disneyfilmen ”Frost”.

Samarbeidet startet gjennom at Frode var med på Annes siste album ”Det evige sekund”. De gjorde videre en rekke konserter, og startet prosessen med å lage helt ny musikk – ”ur-pop” - som nå foreligger på albumet ”As I Walk”.

Musikken er inspirert av både joik og annen ur-musikk. Tekstene er Annes bearbeiding av ulike ur-tekster og tanker omkring det å være på reise i livet.

Sammen med Frode Fjellheim på tangenter og joik, bidrar Snorre Bjerck (perkusjon), Hildegunn Øiseth (bukkehorn og trompet) og Mattis Kleppen (bass). De skaper en helt ny ”sound”, hvor Annes formidling og vakre stemme får skinne i et nytt landskap.

nb_NONorsk bokmål
Powered by TranslatePress »
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop