Transjoik og Sher Miandad Khan.

Skolekonserter i Oslo, Akershus og Østfold 28. januar - 8. februar.

Det kritikerroste samarbeidet mellom Transjoik og Sher Miandad Khan er løftet til en fantastisk storslått produksjon i regi av Rikskonsertene. Med en spektakulær lysdesign av Jan Martin Vågen og en heftig lydproduksjon av David Solheim blir dette en musikalske opplevelse av de skjeldne! Om du ikke er så heldig at du tilhører de ungdomskolene som er invitert, bør du definitivt prøve å snike deg inn!

Se turneplanene her: ØstfoldOslo, Akershus

 Om Transjoik:

Transjoik lager musikk som er opphissende, vital og kraftfull! Sang, strupejoik, bønnerop, rap eller resitasjon? Transjoik er fire musikere som bruker stemmen på en måte du aldri har hørt maken til. Med utgangspunkt i gamle joikeopptak på voksrull, bygger gruppen opp en moderne, men samtidig tidløs, suggestiv stemning.

 

Konserten er et møte mellom Transjoiks elektroniske verdensmusikk og den pakistanske qawwali-sangeren Sher Miandad Khan. Han bærer arven etter Nusrat Fateh Ali Khan videre på sin egen måte, og regnes som en av de største sangerne innen denne tradisjonen i sitt hjemland.

Blant journalister og publikum har Transjoik blitt omtalt som et av de mest spennende prosjektene i verden, der egen folkemusikk møter nye urbane uttrykk.

Transjoik:
Frode Fjellheim (kb/voc)
Nils-Olav Johansen (git/voc)
Sher Miandad Khan (voc)
Mattis Kleppen (bass)
Snorre Bjerck (perc)

 

Oppdatert: Bilder fra Moss Kirke 2013

 


nb_NONorsk bokmål
Powered by TranslatePress »
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop