Frode Fjellheim har laget musikken til Våkenatt, en interaktiv altoppslukende opplevelse for tweens mellom 10-13 år

Våkenatt er en opplevelse mer enn en forestilling. Et sted å finne vei, et sted å fare vill. Vi er stolte over å presentere en annerledes juleopplevelse for et publikum som ikke har flust med kulturtilbud – de som står midt mellom barn og ungdom. 

I gamle dager levde menneskene side om side med overnaturlige skapninger. Like selvfølgelig som å lære seg å svømme, plystre og spise med kniv og gaffel var kunnskapen om hvordan man skulle beskytte seg hvis man møtte en underjordisk skapning. 

Særlig langt mot nord, hvor mørketida fanger hver solstråle, og bare måneskinnet lyser opp og kaster skygger som avslører skikkelser fra den åndelige verdens tilstedeværelse. Snikende rundt hushjørnet, luskende i skogbrynet eller pustende ned gjennom pipa. 

Hvem var alle disse skapningene? Hvordan så de ut? Hva ville de? Og hvor er de nå?

Mange voksne avfeier dette som gammel overtro, men vet de dette sikkert? 

For: Vet vi egentlig hva som skjuler seg der ute i mørket? Konstellasjonen ser sitt snitt til å undersøke saken når de markerer sitt tiårsjubileum med produksjonen Våkenatt, som også er den tiende produksjonen i deres repertoar. Forestillingen er utviklet for aldersgruppen 10-13 år - populært kalt tweens - og føyer seg inn i rekken av forestillinger produsert av Konstellasjonen der presis målgrupperetting står som et viktig premiss både i utforskning, skapelse og gjennomføring. 

I alle konstellasjonens forestillinger er utforsking av formspråk elementært, og i Våkenatt tar de sitt visuelle, ekspressive og teatrale uttrykk videre inn i en interaktiv altoppslukende opplevelse.

KONSEPT OG IDÉ:Konstellasjonen AS
REGI:Morten Røsrud
KOSTYMER:Berit Haltvik With
SCENOGRAPHY:Jenny Hilmo Teig
LYSDESIGN:Kristoffer Hjulstad
MUSIKK OG LYDDESIGN:Frode Fjellheim
DRAMATURG:Kristofer Grønskag
SCENEHÅNDVERKERE OG TEKNIKK:Kristofer Hjulstad og Lars Daniel Hjelde
SPESIALEFFEKTER REKVISITT OG MASKE:Leo Thörn
SPESIALREKVISITTER OG MALER:Frida Vige Helle
PRODUKSJONSMEDARBEIDER:Mari Moe Krysinka
FORESTILLINGSFOTO:Nicola Lolli
I SAMARBEID MED:Turnéteateret i Trøndelag og Rosendal Teater
STØTTET AV:Norsk kulturråd, spenn.no, Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune, Fond for utøvende kunstnere, komponistfondet og Fond for lyd og bilde
nb_NONorsk bokmål
Powered by TranslatePress »
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop